Sfaturi și trucuri pentru a adăuga acel „factor wow” la casa ta

Dacă sunteți pe punctul de a vă redecora casa, vă sugerăm câteva sfaturi și trucuri cu care să aduceți acel „wow  factor” care să-i uimească de fiecare dată pe invitații dvs.. De la alegerea mobilierului până la adăugarea de piese cu accente interesante, puteți lua decizii inteligente pentru a face din casa dvs. un loc spectaculos.

La Tifex Chair Company – Producător de Mobilier Tapițat, aveți o gamă largă de produse cu care sigur puteți defini „factorul wow„ al casei dvs.

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru ca decorul dvs. să iasă în evidență.

1. Creați un decor în jurul unui punct focal

Ce este un punct focal?

Este zona dintr-un spațiu care este creată pentru a atrage atenția și care devine punctul cu cel mai mare interes vizual și devine atractiv. Acea zonă unică devine una incitantă din punct de vedere vizual.

Conține un element care trebuie să iasă în evidență față de celelalte elemente ale aceleiași încăperi prin culoare, mărime, stil sau material. Punctul focal este un element foarte important în designul de interior, deoarece definește spațiul; în raport cu acesta vor fi luate deciziile cu privire la celelalte elemente de mobilier și poziționarea lor.

Deci, de punctul focal depinde funcționalitatea camerei.

Cum evidențiezi un punct focal?

Puteți crea un punct focal natural, cum ar fi o caracteristică arhitecturală. Vă puteți gândi la o fereastră, un șemineu, o sobă sau spațiul vizibil care duce spre o terasă. Alte puncte ar putea fi unele lucrări artistice din locuință, dar vă puteți alege și lucruri simple precum o piesă de mobilier unică precum o Canapea Loveseat, o măsuță de cafea distinctă sau un fotoliu de calitate. Aranjați-vă mobilierul într-un mod care să atragă atenția asupra punctului focal. Un set de scaune tapițate pot fi elementele perfecte pentru evidențierea unui punct focal.

Investește în calitate

Calitatea se observă imediat când vine vorba de mobilier. Când investiți în piese de mobilier care să reziste în timp și să arate bine în următorii 10 – 15 ani, este important să nu neglijați calitatea produselor deși veți plăti mai mult decât pentru ceva slab calitativ. Doar așa vă puteți aștepta ca mobilierul dvs. să reflecte cele mai recente tendințe de design interior.

Verificați care este tipul și calitatea materialelor folosite. Se folosește lemn masiv? Tapițeria este groasă și din material de calitate fiind rezistentă la folosire intensă? Sunt bine vopsite? Ce garanție oferă producătorul cu privire la rezistență sau decolorare? Toate aceste aspecte îți vor aduce liniște sufletească și bucurie pe parcursul multor ani, deoarece mobilierul nu se va degrada ușor.

Fi îndrăzneț

Condimentează decorul neutru al casei cu o piesă de accent îndrăzneață, neașteptată, pentru a adăuga dramatism. Puteți include un șemineu electric cu flăcări care dansează pe un pat de sticlă zdrobită sau puteți alege un bar de vinuri interesant cu o șină de alamă pentru a oferi un efect izbitor. O culoare surprinzătoare și îndrăzneață poate adăuga viață camerei, precum o Canapea Loveseat Henk albastru – turcoaz, cu ornamente.

Este posibil să fi auzit expresia „dă-te mare”. Când vine vorba de decorare, mobilierul supradimensionat poate atrage atenția și condimenta o cameră decorată cu gust, dar obișnuită. Unitățile mari precum iluminatul dramatic, paturile impunătoare sau fotoliile impunătoare vă pot oferi acel „factor wow” pe care îl căutați.

Adăugați culoare și textură

Culorile și texturile neașteptate pot contribui foarte mult în a vă face casa unică și atractivă. Un strop de culoare într-o încăpere neutră poate face o impresie incitantă.

Nu adăugați culori care sunt în tendințele curente, deoarece tendințele vin și pleacă. Utilizați o culoare care se potrivește cu camera dvs., cu spiritul dvs. și care dă tonul dorit. Covoarele texturate, păturile și articolele țesute adaugă, de asemenea, un strat de confort și stil și pun în valoare piesele de mobilier.

Puteți vizita în persoană fabrica de mobilier tapițat Tifex Chair Company, în Sighetu Marmației, Maramureș.

Str. Dragoș Vodă, Nr. 178, Sighetu Marmației, Maramureș

Dacă doriți să cumpărați produsele noastre sau dacă doriți să le vindeți în magazinul dvs, ne puteți contacta la telefon: 0262 361 222

Program de lucru: Luni – Vineri: orele 07:00 – 17:00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart